Utrecht staat achter Du Chatinier en Wouters

Ger
12 april 2011, 17:26   Bijgewerkt: 12 april 2011, 17:32

FC Utrecht ging afgelopen weekeinde voor eigen publiek hard onderuit tegen Feyenoord (0-4). Hoewel door het smadelijke verlies zelfs het bereiken van de play-offs om Europees voetbal in gevaar komt voor de Domstedelingen, spreekt de clubleiding onvoorwaardelijke steun uit aan het trainersduo Ton du Chatinier/Jan Wouters.

"Ik hoop echt dat onze supporters verder kijken dan de waan van de dag. Door nu de trainers te vervangen bereiken we echt niet alsnog fluitend de play-offs", zegt voorzitter Jan Willem van Dop in het AD. "We hebben alles nog in eigen hand en zijn gebaat bij rust. Iedereen doet zijn stinkende best."

"Mensen vergeten dat we vorig seizoen in deze periode ook zo'n moment hadden. Ontevreden supporters bezetten zelfs het trainingsveld. Maar het waren wel Jan en Ton die de groep alsnog naar Europees voetbal hebben geloodst, met schitterende wedstrijden tegen mooie clubs als Celtic en Liverpool tot gevolg."

"Het seizoen is lang geweest, maar we voldoen nog altijd aan onze doelstelling. Laten we vertrouwen houden en samen knokken voor Europees voetbal", besluit Van Dop.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen