Jol rekent zich nog niet rijk

1 mei 2006, 12:17

Hoewel Tottenham Hotspur af lijkt te stevenen op de vierde plaats, blijft Martin Jol realistisch. De oefenmeester weet dat hij voor een plaats in de voorronde van de Champions League afhankelijk is van het resultaat in de Champions League-finale. Wint Arsenal, dan verliest Tottenham haar startbewijs voor het kampioenenbal aan de mannen van Arsene Wenger.

Nadat Liverpool vorig seizoen al als Champions League-winnaar buiten de Britse top-vier viel, paste de UEFA haar reglementen aan. De titelverdediger heeft vanaf dit seizoen altijd de kans om haar titel te verdedigen, desnoods ten koste van een ander team uit eigen land. In het geval van Arsenal zou de nummer vier van Engeland, Tottenham, haar startbewijs voor de voorronde in moeten leveren aan Arsenal. Bij Tottenham hoopt men dan ook vurig dat niet Arsenal, maar FC Barcelona de Champions League-finale wint. 

"Het zou niet goed zijn om daar nu al aan te denken. De competitie is ontzettend sterk, er kan nog van alles gebeuren. Dit is de enige competitie van Europa waar een ploeg uit de achterhoede de UEFA Cup-finale kan bereiken", verwijst hij naar de finaleplaats van Middlesbrough, de huidige nummer veertien van de Britse Premier League.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen