Wuytens: "Na het seizoen gaan we praten"

15 april 2011, 01:10

Veel spelers van PSV lopen in deze fase van het seizoen op hun laatste benen, maar dat geldt niet voor Stijn Wuytens. De Belg mocht tegen Benfica weer eens opdraven in de basiself en deed dat naar behoren. Het riep de vraag op waarom hij dit seizoen niet eens vaker de kans kreeg, maar het antwoord daarop weet hij zelf ook niet.

"Tsja. Dat is een keuze van de trainer, ik ga daar niet over", gooide de 21-jarige middenvelder er tegenover FCUpdate.nl een fraai voetbalcliché uit. "Maar het is duidelijk dat dit seizoen voor mij geen groot succes is. Ik ben blij dat ik tegen Benfica weer eens in de basis stond, want het was alweer een hele tijd geleden."

Tegen Benfica kwam één keer de onervarenheid van Wuytens naar boven, namelijk toen hij op slag van rust onnodig een vrije trap weg gaf. Deze werd prompt door Luisao binnengewerkt. De bal paste precies tussen het hoofd van de springende Maza en de lat en plofte binnen. "Tsja, daar hadden ze geluk bij. Op zo'n moment zit alles even tegen bij ons. Jammer, want tot dat moment verliep de wedstrijd zoals we wilden. Maar we kunnen trots zijn, we zijn strijdend ten onder gegaan."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen