'Real Madrid meldt zich bij Dortmund voor Sahin'

Koen Freriks
17 april 2011, 09:38

Nuri Sahin kan zich verheugen op belangstelling van Real Madrid. De Spaanse grootmacht heeft de jacht geopend op de gewilde spelmaker van Borussia Dortmund, meldt Bild. De huidige koploper van de Bundesliga zou zich al voorbereiden op een vertrek van de Turkse middenvelder.

Dortmund-directeur Hans-Joachim Watzke begrijpt dat de 22-jarige Sahin een keer hogerop wil. "Als Nuri een aanbieding krijgt van Real Madrid of FC Barcelona, dan heeft hij natuurlijk het recht het daar met ons over te hebben. Dan gaan we maar eens om de tafel zitten", zegt hij.

Daarnaast is er enige noodzaak voor Dortmund om Sahin te verkopen. De Turk wil zijn tot medio 2013 doorlopende contract bij de titelfavoriet niet verlengen. 

Dortmund heeft al een opvolger op het oog: Ilkay Gündogan, een 20-jarige middenvelder van 1.FC Nürnberg. "Als Ilkay zich sportief wil ontwikkelen, is hij bij ons aan het juiste adres. Maar we moeten er natuurlijk financieel uitkomene met Nürnberg", aldus Watzke. Gündogan moet een slordige zes miljoen euro kosten.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen