Langeler: "Blom heeft prima wedstrijd gefloten"

22 april 2011, 22:47   Bijgewerkt: 22 april 2011, 23:13

Er was vrijdag na afloop van de topper tussen FC Zwolle en RKC Waalwijk in de Jupiler League (0-3) maar één conclusie correct. De bezoekers waren op alle fronten beter dan de thuisclub. Dat vond ook FC Zwolle-coach Art Langeler.

“Dit is een deceptie, maar de zege van RKC is verdiend”, constateerde Langeler bij RTV Oost. “We kenden de aanvallende krachten van RKC, maar we zijn er met open ogen ingelopen. Wij waren er vanavond niet, zij waren scherp en op alle vlakken beter. Alleen na rust dacht ik even dat we terug konden komen, maar na de rode kaart, de derde in drie wedstrijden, was het gelopen.”

Jeroen Drost kreeg na een uur spelen inderdaad rood omdat hij de doorgebroken Derk Boerrigter had neergehaald. Scheidsrechter Kevin Blom gaf RKC daarnaast twee (terechte) penalty’s. Aanleiding voor de Zwolse fans om kwetsende spreekkoren jegens Blom aan te heffen, waarop de wedstrijd een kwartier werd gestaakt. “Ik heb weinig begrip voor de spreekkoren maar kennelijk werkt dat zo in een groepscultuur”, vervolgde Langeler ontstemd. “Kevin heeft een prima wedstrijd gefloten.”

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen