Ivens gunt tegenstander Vleminckx topscorerstitel

25 april 2011, 12:03   Bijgewerkt: 25 april 2011, 12:09

Niet alleen de strijd om de titel, maar ook de strijd om de topscorerstitel nam dit weekend een nieuwe wending. Mads Junker scoorde tweemaal en omdat Björn Vleminckx níet succesvol was, is de spits van Roda JC de nieuwe leider. 

Vleminckx werd zondag van scoren afgehouden door zijn landgenoot Jonas Ivens van FC Groningen. Ivens gunt Vleminckx het beste, maar gister tussen 16.30 en 18.15 uur even niet. "Ik gun Björn de topschutterstitel. Maar ik was er wel op gebrand om geen doelpunt weg te geven", zegt de Belg op de website van FC Groningen.

FC Groningen won uiteindelijk met 2-1, maar gemakkelijk ging het niet. "Na onze 1-0 kreeg NEC gaandeweg de wedstrijd een mannetje meer op het middenveld en daar hadden wij geen oplossing voor. Daarom lieten we onszelf wat inzakken waardoor we minder druk naar voren konden zetten en ons spel wat minder werd. De 2-1 was zeker en vast een bevrijding omdat de wedstrijd bleef aankabbelen. Gelukkig maakte de keeper van NEC een foutje die door Dusan heel mooi werd bestraft", aldus Ivens.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen