O'Shea: "Favorietenrol zorgt voor druk"

25 april 2011, 20:17

Ralf Rangnick, coach van Schalke 04, gaf maandag aan te hopen dat zijn ploeg het gebrek aan ervaring in de beslissende fase van de Champion League aan kan grijpen om voor een verrassing te zorgen. In de halve finale moeten de Duitsers zien over twee duels zien af te rekenen met Manchester United. Verdediger John O'Shea van United hoopt op zijn beurt juist dat zijn ploeg de schat aan ervaring die het heeft in het kampioenenbal te gelde zal maken.

O'Shea vreest dan ook de luidruchtige aanhang van Die Königsblauen niet in aanloop naar het eerste duel in Gelsenkirchen van aanstaande dinsdagavond. "We moeten onze ervaring gebruiken om ons daar niks van aan te trekken", vertrouwt hij aan Sky Sports toe. "Als we kunnen scoren is dat natuurlijk altijd mooi meegenomen. We weten waar we aan toe zijn als we de return op Old Trafford spelen."

De Ierse mandekker heeft veel respect voor de Duitse tegenstander. "Schalke heeft de halve finale bereikt. Dat moet wel een goed team zijn. Wij zijn de favoriet en dat brengt wel wat druk met zich mee, want een ploeg die zoveel doelpunten tegen Inter kan maken, moet iets hebben."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen