FC Barcelona dient klacht in tegen Mourinho

28 april 2011, 20:30   Bijgewerkt: 5 mei 2011, 16:07

Real Madrid krijgt de komende tijd een hoop onderzoeken over zich heen. Eerder op de dag werd al bekend dat de UEFA een onderzoek gaat instellen naar de Spaanse club naar aanleiding van de gebeurtenissen in de wedstrijd tegen FC Barcelona in de Champions League (woensdag). En nu heeft ook Barça een klacht ingediend bij de UEFA omdat coach José Mourinho kwade teksten over de club zou hebben geuit.

“Als Josep Guardiola weer de Champions League wint, is dat wéér op discutabele wijze”, brieste Mourinho woensdag in de perskamer, nadat hij zijn Real met 2-0 had zien verliezen van Barça. Daarmee doelde hij op de arbitrale hulp die de Catalanen volgens hem hebben gekregen in het seizoen 2008/2009, toen ze de 'cup met de grote oren' wonnen. “Zou aandacht voor sponsor Unicef hier een reden voor zijn?”

“We laten geen afbreuk doen aan onze historie, eer, integriteit, supporters, spelers, trainers en bestuursleden”, zegt woordvoerder Toni Freixa op de clubwebsite. “Wij hebben de Champions League in 2009 op eerlijke wijze gewonnen.”

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen