Beckenbauer haalt fors uit naar Ballack

1 mei 2006, 14:22

Michael Ballack ligt onder vuur bij Bayern München. Sinds de Duitser te kennen gegeven heeft dat hij komende zomer zal vertrekken uit Duitsland, is zijn spel niet om aan te zien. Tenminste, dat vindt Bayern-preses Franz Beckenbauer. "Ik vraag me de laatste weken tijdens wedstrijden wel eens af of Ballack wel meedoet, want ik zie hem helemaal niet meer. Hij is denk ik al aan het uitrusten, om fit naar Chelsea te gaan", is de scherpe kritiek van Der Kaiser.

Beckenbauer uitte zijn kritiek naar aanleiding van de Duitse bekerfinale, waarin Ballack opnieuw een draak van een wedstrijd speelde. "De manier waarop hij over het veld sjokt, heeft niets met voetbal te maken. Hij spant zich helemaal niet meer in. Ik zat tijdens de bekerfinale echt te wachten op het moment dat de trainer hem zou wisselen", zet Beckenbauer over het spel van de grote vedette van het Duitse elftal.

Ballack reageert in het Duitse sportblad Kicker verbaasd op de kritiek van zijn preses. "Ik denk dat niemand mij kan verwijten dat ik niet mijn best doe. Ik heb me altijd volledig ingezet voor de ploeg. Ik vind dit soort kritiek van meneer Beckenbauer niet correct. Het is mijn droom om afscheid te nemen met de dubbel en hopelijk kunnen we er snel voor zorgen dat deze droom werkelijkheid wordt", verwijst Ballack naar de naderende landstitel van Bayern.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen