HSV'ers bieden supporters excuses aan

1 mei 2011, 10:07   Bijgewerkt: 1 mei 2011, 10:17

Het seizoen van Hamburger SV is als een nachtkaars uit gegaan. De ploeg had tot dit weekend nog een kleine kans op Europa League-voetbal, maar vergooide die door zaterdag op eigen veld met 0-2 te verliezen van het bescheiden SC Freiburg.

Een wanprestatie, vindt coach Michael Oenning (foto). "Ik ben zeer teleurgesteld over de prestatie die we geleverd hebben. Ik had niet gedacht dat we nog zo'n grote stap achteruit zouden zetten. Dit is voor ons het eindpunt van een zwaar seizoen."

De spelers van HSV werden tijdens en na de wedstrijd massaal uitgefloten door de Hamburgse aanhang. Terecht, vindt Collin Benjamin. "Als ik als toeschouwer naar deze wedstrijd had moeten kijken, had ik precies hetzelfde gereageerd. Ik kan me namens HSV alleen maar bij hen verontschuldigen voor dit optreden."

Teamgenoot Dennis Aogo sluit zich daar bij aan. "De reactie van de fans was een logisch gevolg van ons spel, ik heb daar begrip voor. Niemand bij ons heeft dit duel gebracht wat vereist was, iedereen moet eens goed in de spiegel kijken."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen