'Ontdekker' Arnautovic: "Hij moet naar psycholoog'"

4 mei 2011, 19:54   Bijgewerkt: 4 mei 2011, 20:15

Marko Arnautovic zou er verstandig aan doen om een psycholoog te bezoeken. Dat vindt althans de ontdekker van de talentvolle aanvaller van Werder Bremen, Othmar Larisch. Larisch werkte als trainer bij FAC Team für Wien samen met Arnautovic en herkende destijds het talent van de grillige Oostenrijker. Dat de oud-speler van FC Twente de laatste tijd vaak negatief in het nieuws komt, ligt volgens Larisch ten grondslag aan een minderwaardigheidscomplex bij zijn voormalige pupil.

"Voor mij was Marko nimmer een zorgenkind", laat Larisch optekenden in Bild. "Ik wist hoe ik met hem om moest gaan. Hij had wat meer vrijheden dan anderen, maar hij heeft het op het veld altijd terugbetaald. Hij was niet gedisciplineerd, maar hij hield vreselijk van voetbal."

De voormalig trainer van Arnautovic realiseert zich ook dat talent alleen niet voldoende is om de top te halen en ziet zijn oude pupil worstelen met zichzelf. "Het probleem van Arnautovic zit in zijn hoofd. Anders zou hij zich nooit zo gedragen. Hij heeft een minderwaardigheidscomplex en moet eens een psycholoog raadplegen. Dat zou hem helpen. Hij doet niet onder voor de spelers van Barcelona, maar die zorgen niet voor schandalen. Dat is het grote verschil."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen