Aerts: "Ik verheug me op een jaar Bundesliga"

Koen Freriks
8 mei 2011, 14:40

Hertha BSC verraste begin dit seizoen toen het Maikel Aerts overnam van Willem II. De Nederlandse keeper heeft zich bij de club uit Berlijn echter ontpopt tot een sterkhouder. Hij stelde met zijn ploeg onlangs promotie naar de Bundesliga veilig.

Ondanks de goede prestaties van Aerts schijnt Hertha te denken aan een andere keeper voor volgend jaar. "Ik maak me daar niet druk om. Alleen al in Berlijn heb je acht kranten die elke dag vol moeten", nuanceert hij in Voetbal International. "Ik verheug me op de Bundesliga, heb nog een contract voor een jaar. Dat is de slagroom op de taart."

Toch is de tweede Bundesliga ook geen straf, benadrukt Aerts. "Soms denk ik dat ik in de WK-finale sta. Vergis je niet in de Tweede Bundesliga. De entourage is enorm", vervolgt hij. "Ik geniet elke dag in Berlijn. Koningin Beatrix was op staatsbezoek in Duitsland. Prins Willem-Alexander en prinses Máxima waren er ook bij. Door de Nederlandse ambassade in Berlijn was ik met een aantal andere sporters uitgenodigd voor een ontmoeting. Heb ik ze een handje gegeven. Mooi, toch? En ik heb een kwartier met Willem-Alexander staan praten."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen