Inter zonder Sneijder te sterk voor Fiorentina

Ger
8 mei 2011, 17:48   Bijgewerkt: 8 mei 2011, 19:47

Internazionale heeft zondag de tweede plaats in de Serie A verstevigd met een zege op Fiorentina. De manschappen van trainer Leonardo zegevierden voor eigen publiek met 3-1.

Giampaolo Pazzini, Esteban Cambiasso en Coutinho waren trefzeker voor Inter. Alberto Gilardino deed bij een stand van 2-0 iets terug namens de bezoekers uit Florence. Javier Chevanton maakte twee minuten voor tijd het winnende doelpunt. Bij Inter ontbrak de geblesseerde Oranje-international Wesley Sneijder.

De Nerazzurri hebben vier punten meer dan nummer drie Napoli, dat met 2-1 bij Lecce onderuit ging. De Thuisploeg was kort na rust op voorsprong gekomen door een benutte strafschop van Daniele Corvia. Giuseppe Mascara maakte gelijk namens de ploeg uit Napels. AC Milan verzekerde zich zaterdagavond met een gelijkspel bij AS Roma (0-0) van het kampioenschap in Italië.