Man City na zege op Spurs zeker van CL-voetbal

10 mei 2011, 23:02   Bijgewerkt: 10 mei 2011, 23:46

Manchester City kan volgend seizoen debuteren in de Champions League. De kapitaalkrachtige ploeg verzekerde zich dinsdag van minimaal de vierde plaats in de Engelse Premier League door op eigen veld te winnen van Tottenham Hotspur, de ploeg die City vorig seizoen nog op het nippertje uit het miljoenenbal hield.

Peter Crouch zorgde voor het enige doelpunt van de wedstrijd. De spits van Tottenham wilde zijn defensie assisteren, maar passeerde zijn eigen doelman. City, met Nigel de Jong in de gelederen, gaf de voorsprong daarna niet meer weg. City is nu sowieso vierde, maar kan ook de derde plaats nog afpakken van Arsenal. De vierde plaats geeft recht op een ticket voor de voorronde van de Champions League.

Tottenham daarentegen moet vrezen dat het naast Europees voetbal gaat grijpen. De ploeg van spelmaker Rafael van der Vaart moest winnen om plek vijf over de nemen van Liverpool, maar blijft nu steken op plek zes. Dat is niet voldoende om een Europa League-ticket veilig te stellen. Het verschil tussen beide teams is twee punten.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen