Van Bommel zegt Bayern München definitief af

1 mei 2006, 15:14

Bayern München kan fluiten naar de diensten van Mark van Bommel. De Limburgse middenvelder heeft de Zuid-Duitse club laten weten geen interesse te hebben in een transfer. Bayern München meldde zich enkele weken geleden bij de aanstaande kampioen van Spanje en Van Bommel met de vraag of er praten viel over een transfer. Dat blijkt niet het geval te zijn.

Van Bommel zou bij Bayern de vervanger moeten worden van Michael Ballack, die naar Chelsea zal vertrekken. "Van Barcelona mocht ik niet weg en zelf heb ik ook nee gezegd tegen een mogelijke overgang", verklaarde Van Bommel maandag in Barcelona. De middenvelder wil zijn tot de zomer van 2008 lopende contract in Catalonië gewoon uitdienen.

Vorig jaar vertrok Van Bommel van PSV naar Barcelona. Ondanks dat hij lang niet altijd kon spelen, kende de Limburger een goed seizoen. Hij heroverde zijn plaats in de selectie van Oranje en speelde bovendien namens Barcelona mee in veel belangrijke wedstrijden. Met de Catalaanse ploeg zal hij deze week de landstitel veroveren en daarnaast staat de ploeg in de finale van de Champions League.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen