"Handhaven, hoe interesseert me geen pukkel"

13 mei 2011, 18:56

Excelsior kan zich op de slotdag van de Eredivisie veilig spelen. De Rotterdammers moeten daarvoor zondag met vier treffers verschil winnen bij Vitesse. Indien ze met kleinere cijfers zegevieren in Arnhem, moet De Graafschap op eigen veld verliezen van VVV Venlo. Bij elk ander resultaat gaan ze toch de nacompetitie in.

Alex Pastoor vertrouwt op een goede afloop. “De wedstrijd tegen FC Utrecht wonnen we met 3-1, maar daar had de uitslag hoger kunnen zijn. Het gaat erom dat we ons handhaven. Hoe interesseert me eigenlijk geen pukkel”, zegt hij bij RTV Rijnmond.

“We gaan op dezelfde manier het veld in als altijd en gaan proberen daar te winnen”, vult aanvaller Roland Bergkamp aan. “Het mooiste zou zijn als het dan 4-0 wordt. We hebben de laatste weken goed gevoetbald, makkelijker gescoord dan daarvoor en punten gepakt. Dat scheelt wellicht, maar als het ons niet lukt om ons rechtstreeks te handhaven, nemen we dat goede gevoel in elk geval mee richting de Play-offs.''

Excelsior mist in het Gelredome de geschorste Miquel Nelom. Benjamin Baltes, Andrea Fileccia en Edwin de Graaf zijn er vanwege blessures niet bij.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen