Clubarts Utrecht blijft hopen op herstel Nesu

17 mei 2011, 10:33

Bijna een week na zijn urendurende operatie heeft Mihai Nesu het gevoel in zijn lichaam nog altijd niet terug. De kans dat zijn verlamming blijvend is neemt met de dag toe, maar bij FC Utrecht wil men geen voorbarige conclusies trekken.

"Er is niet veel veranderd in de situatie van Mihai, we hadden liefst ook gehoopt dat hij na de operatie meteen op de rand van zijn bed zat. Maar de andere kant van het verhaal is dat we geen voorbarige conclusies kunnen en willen trekken. Dat doet de situatie onrecht aan. We zien de waarheid heus wel onder ogen, maar er is op dit moment nog geen grond een somber toekomstperspectief te schetsen", zegt Frank van Hellemondt, clubarts van FC Utrecht, in AD Sportwereld over de Roemeen.

Nesu zelf is volledig bij kennis, weet Van Hellemondt. "Mihai heeft door wat er aan de hand is, maar is niet meer in paniek. Dat hij het moeilijk heeft mag duidelijk zijn, hij wil ook geen bezoek. Het wachten is op een reactie in zijn lichaam. Artsen proberen dat ook met prikkels te stimuleren. Naarmate de tijd vordert moet er wel iets gaan gebeuren, dat is duidelijk. Maar we kennen ook de voorbeelden van hoe het nog wel goed is gekomen, daar houden we ons aan vast", blijft de clubarts optimistisch.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen