Dzsudzsák wil weg: "Tijd voor verandering"

Koen Freriks
17 mei 2011, 21:46   Bijgewerkt: 17 mei 2011, 21:52

Balazs Dzsudzsak lijkt te zijn uitgekeken bij PSV. De Hongaarse buitenspeler zegt toe te zijn aan een nieuw avontuur. "Het is heel goed mogelijk dat ik vertrek bij PSV", zegt hij in Nemzeti Sport.

"Ik heb er niet eerder over willen praten omdat we aan het einde van een spannende competitie zaten, maar nu zeg ik: het is tijd voor verandering. Ik speel nu drieëneenhalf jaar voor PSV en heb altijd alles gegeven", zegt de Hongaar.

"Ik wil me me graag verder ontwikkelen en daarvoor moet ik weg uit Nederland", vervolgt de 24-jarige aanvaller. "Als ik bij PSV zou blijven is de kans op verzadiging groot en dat wil ik vermijden. Als de club me per se niet wil laten gaan, dan blijf ik misschien wel. Ik zou het liefst in de Engelse of de Spaanse competitie spelen, maar ook Portugal is een optie. Tegen Benfica heb ik prima gespeeld afgelopen seizoen in de Europa League."

De uitspraken volgen nadat PSV zich afgelopen weekend niet plaatste voor de Champions League. Dzsudzsák stond afgelopen transferperiode in de belangstelling van Lille.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen