Velthuizen wacht al drie maanden op salaris

24 mei 2011, 22:50

Piet Velthuizen heeft nog drie maanden salaris tegoed van Hercules Alicante. "Ze hebben geen geld", vertelt de doelman tegen De Gelderlander.

Velthuizen degradeerde dit seizoen met Hercules uit de Primera Division, waardoor hij voor naar verluidt een half miljoen euro mag vertrekken bij de Spaanse club. Maar nu hij al een kwartaal geen salaris heeft ontvangen, zou hij gratis op te halen zijn bij de ploeg waar ook Royston Drenthe speelt.

Het is niet de eerste keer dit seizoen dat Hercules de salarissen van zijn spelers niet kan ophoesten. Dat was in de winter ook al het geval. Drenthe besloot toen zelfs enige tijd te staken, wat hem door de fans niet bepaald in dank werd afgenomen.

Hoe de toekomst van Velthuizen eruit ziet, is nog onduidelijk. De 24-jarige sluitpost zou in de belangstelling staan van clubs uit Spanje en Duitsland, maar er is nog geen concrete interesse in hem. Een terugkeer naar Nederland, en Vitesse, ziet hij wel zitten. “Die club zit in mijn hart”, aldus de Nijmeegse doelverdediger.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen