Prandelli is blij met 'dynamische' Rossi bij Azzurri

4 juni 2011, 20:25   Bijgewerkt: 4 juni 2011, 22:12

Giuseppe Rossi had vrijdagavond met één treffer een belangrijk aandeel in de zege van Italië tegen Estland (3-0). De koploper van Groep C lijkt het dramatische spel dat het liet zien op het afgelopen WK in Zuid-Afrika (de Italianen werden in de groepsfase uitgeschakeld, red.) achter zich gelaten te hebben en moet onder bondscoach Cesare Prandelli nieuwe successen boeken.

Prandelli benadrukt het belang van de aanwezigheid van Rossi bij de Azzurri. "Hij is één van die spelers die elke coach in zijn team wil hebben", laat de Italiaanse keuzeheer op FIFA.com weten. "Rossi snapt het moderne voetbal, is dynamisch en hij weet hoe hij tussen de lijnen en achter de verdediging van de tegenpartij moet spelen. Hij heeft het totaalpakket."

Rossi speelt momenteel in de Primera Division bij Villarreal, tot grote tevredenheid van Prandelli. "Hij is erg volwassen geworden in Spanje, het voetbal dat daar gespeeld wordt ligt hem heel erg. Hij heeft de mentaliteit van een grote speler", beëindigt de bondscoach van Italie zijn lofzang op de spits.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen