Barcelona favoriet om Sanchez in te lijven

Koen Freriks
6 juni 2011, 18:02   Bijgewerkt: 6 juni 2011, 18:11

FC Barcelona krijgt er volgend seizoen mogelijk een nieuwe smaakmaker bij. De Champions League-winnaar van dit jaar heeft de beste papieren om Alexis Sanchez in te lijven. Dat bericht heeft zijn club Udinese vandaag naar buiten gebracht.

Sanchez past perfect in het plaatje van de Catalanen. De Chileen is behendig, heeft een prachtige dribbel en scoort makkelijk. Udinese wil de rechtsbuiten niet zomaar laten gaan, maar is wel in gesprek met Barça. Clubpresident Franco Soldati: "We zullen niet de uitkomsten van de onderhandelingen van vandaag onthullen, omdat veel clubs belangstelling hebben. Ik wil wel zeggen dat Barcelona momenteel favoriet is om Sanchez in te lijven, vóór Juventus. Die club is echter dicht bij een akkoord over Gökhan Inler", verklapte de baas van Udinese tegenover Radio Sportiva nog een ander nieuwtje.

Naast FC Barcelona en Juventus zijn ook Manchester United en Manchester City geïnteresseerd in Sanchez. Afgelopen winter probeerde Internazionale de Chileense dribbelaar tevergeefs nog te strikken.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen