Nowotny: Fiorentina of Zagreb

2 mei 2006, 00:18

Jens Nowotny speelt volgend seizoen mogelijk voor het Italiaanse Fiorentina. De Duitse verdediger gaf afgelopen week aan dat hij deze zomer vertrekt bij Bayer Leverkusen en aast op een buitenlands avontuur. De interesse van Fiorentina is inmiddels concreet en de 32-jarige Nowotny ziet een transfer naar Italië wel zitten.

"Fiorentina is precies het type club, waar ik graag naartoe zou gaan", zegt Nowotny tegen Sport1 over de interesse van de huidige nummer vier van de Italiaanse Serie A. "Ik wil in ieder geval graag naar het buitenland. Ik heb nog nooit buiten Duitsland gespeeld en een avontuur in een ander land is voor mij de eerste optie."

Volgens Nowotny zijn er bovendien overeenkomsten tussen Bayer Leverkusen en Fiorentina. "De clubs doen me een beetje aan elkaar denken. Als de contacten serieuzer worden, zou ik graag met de club om de tafel gaan zitten. Ik heb ook een aanbieding uit Zagreb. Ik zeg bij voorbaat nergens 'nee' tegen, ik moet eerst overal het totaalplaatje bekijken. Ook Oost-Europa sluit ik op dit moment nog niet uit."

Lang zal het in ieder geval niet duren voordat Nowotny zijn beslissing kenbaar zal maken. In hetzelfde interview gaf hij aan dat hij nog voor het WK duidelijkheid wil geven over zijn toekomst.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen