Jovanovic: "Naar Anderlecht lijkt me uitgesloten"

9 juni 2011, 11:20

Nu Liverpool heeft laten weten dat Milan Jovanovic mag vertrekken, gonst het van de geruchten. Met name Anderlecht werd de laatste weken nadrukkelijk in verband gebracht met de Serviër, maar Jovanovic zelf ziet dat niet gebeuren.

Voordat hij naar Liverpool ging, speelde Jovanovic jarenlang voor Standard Luik. En gezien de moeizame verhoudingen tussen Standard en Anderlecht, ligt een transfer naar Brussel voor hem niet bepaald voor de hand. "Ik heb altijd een goede band gehad met Anderlecht, maar daar tekenen lijkt me uitgesloten. Mijn verleden bij Standard ligt moeilijk", beseft de Servische international in Het Nieuwsblad.

Waar Jovanovic dan wél aan de slag gaat, weet hij nog niet. "Er zijn weinig clubs die me kunnen betalen. Ik heb nog geen concrete aanbieding, maar ik heb nog tot 31 augustus. Ik maak me geen zorgen. Na een moeilijk seizoen en mijn knieoperatie wil ik het voetbal even van me afzetten en fit zijn bij de start van de voorbereiding. En als ik geen club vind die bij me past, blijf ik gewoon bij Liverpool. Ik heb nog een contract van twee seizoenen. Mijn voetballende kwaliteiten hebben ze hier nog niet veel gezien, maar ik ben mijn sterke karakter niet kwijt. Ik beslis zelf over mijn toekomst."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen