Vennegoor of Hesselink al weg bij Rapid Wien

Ger
10 juni 2011, 15:41   Bijgewerkt: 10 juni 2011, 16:06

Jan Vennegoor of Hesselink gaat na één seizoen al weg bij Rapid Wien. De 32-jarige Nederlandse aanvaller bereikte vrijdag met de Oostenrijkers een akkoord over het verbreken van het nog een jaar doorlopende contract. Hij is nu vrij om naar een andere club te gaan.

"Ik denk dat er vanaf het begin sprake is geweest van een ongelukkig huwelijk", zegt Vennegoor of Hesselink op de website van Sport-Promotion. "Na vier jaar Brits voetbal bij Celtic en Hull City hadden Rapid en ik hoge verwachtingen van elkaar. We wilden samen voor de hoofdprijzen gaan. Helaas is dat er niet uitgekomen. Integendeel zelfs, het was een teleurstellend seizoen, voor iedereen. Daarom was het beter om uit elkaar te gaan."

"Bij de start van de competitie werd de toon eigenlijk al gezet voor de rest van het seizoen. We verloren van Wacker Innsbruck en Wiener Neustadt, maar wonnen van Salzburg en Sturm Graz. Tegen de op papier mindere ploegen lieten we punten liggen, terwijl we die wel pakten tegen de toppers in Oostenrijk. Zo is het ook gebleven en dan kun je een titel op je buik schrijven."

De negentienvoudig international kan niet wachten om bij een andere club aan de slag te gaan. "Ik sta wat dat betreft open voor alles. Ik ben pas 32, helemaal fit en voel aan mezelf dat ik me wil revancheren voor het afgelopen jaar. Dat lijkt mij een prima drijfveer om er komend seizoen weer vol voor te gaan."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen