Dalglish: "Denk dat Henderson ons beter kan maken"

10 juni 2011, 20:15   Bijgewerkt: 11 juni 2011, 03:39

Liverpool-trainer Kenny Dalglish is verguld met zijn eerste versterking van het seizoen. The Reds maakten donderdag de komst van Jordan Henderson officieel, die de overstap waagt van Sunderland. Dalglish verwacht veel van de eenvoudig international van Engeland.

"Het is fantastisch voor de club dat we er in zijn geslaagd om een groot talent aan ons te binden", laat de manager van de Premier League-club aan Sky Sports weten. "Jordan is heel volwassen voor zijn leeftijd. Hij is respectvol en zowel binnen als buiten het veld geeft hij het goede voorbeeld."

"Henderson is niet alleen een getalenteerde voetballer, hij is ook een goed persoon. Hij houdt van voetbal en is Sunderland erg dankbaar wat ze voor hem gedaan hebben", gaat Dalglish verder.

De oefenmeester geeft aan dat Liverpool bij het aantrekken van de jongeling niet over één nacht ijs is gegaan. "We hebben hem voor zijn komst al langere tijd nauwgezet in de gaten gehouden. Dalglish denkt dat Henderson van grote waarde kan worden voor zijn ploeg. "We hebben sepelrs nodig die de club naar een hoger plan kunnen brengen en ik denk dat Jordan zo'n speler is."

Ook Steven Gerrard is verheugd over de komst van de middenvelder. De international van Engeland hoopt dat Henderson kan uitgroeien tot een kloon van hemzelf. "Dit is een hele goede aankoop. Ik hoop dat hij de volgende Steven Gerrard kan worden."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen