Boskamp verwacht snel akkoord met Vitesse

2 mei 2006, 10:37

Johan Boskamp zal mogelijk nog deze week gepresenteerd worden als nieuwe trainer van Vitesse. De 57-jarige trainer is inmiddels opgestapt bij het Britse Stoke City en doet geen enkele moeite om zijn liefde voor Vitesse te verbergen. "Ik denk dat er met deze club sportief gezien zeer veel mogelijk is. Met een paar spelers erbij, kan Vitesse een paar stappen maken op de ranglijst en meespelen om Europees voetbal", aldus Boskamp in het AD.

Boskamp laat er in ieder geval geen gras over groeien. De oefenmeester heeft zich al goed verdiept in zijn nieuwe werkgever. "Ik heb een aantal videobanden bekeken, onder meer de wedstrijd tegen Ajax. Het is duidelijk dat Vitesse moeilijk doelpunten maakt. Hersi staat op rechts en legt er toch tien in, spits Mads Junker is een goeie, maar vanaf het middenveld wordt te weinig gescoord. Hoe we daar verandering in kunnen brengen, zal ik de komende tijd met de Arnhemse clubleiding bepraten."

Bij Vitesse moet Boskamp de opvolger worden van Edward Sturing, die enkele weken geleden aangaf dat hij na dit seizoen zijn functie in Arnhem neer za leggen. Onder Sturing eindigde Vitesse als elfde in de competitie. Momenteel is de club nog volop in de race om een ticket voor de Intertoto-competitie. Woensdag speelt de ploeg de terugwedstrijd tegen streekgenoot NEC. Vermoedelijk zal Boskamp in de dagen na dit duel zijn handtekening zetten onder een tweejarig contract.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen