Degen in belangstelling Tottenham Hotspur

2 mei 2006, 12:58

Borussia Dortmund-trainer Bert van Marwijk moet vrezen dat hij volgend seizoen geen beroep meer kan doen op Philipp Degen. De Zwitserse international staat nadrukkelijk in de belangstelling van Tottenham Hotspur en lijkt wel oren te hebben naar een avontuur in Engeland. "Het snelle Engelse voetbal spreekt me ontzettend aan", zegt Degen.

Degen kwam afgelopen zomer over van FC Basel en veroverde in Dortmund al snel een basisplaats. Met zijn goede spel heeft hij de interesse gewekt van Tottenham Hotspur, de ploeg van trainer Martin Jol. "Er is inderdaad interesse, er zitten de laatste tijd scouts uit Engeland voor mij op de tribune", bevestigt Degen de belangstelling.

Toch weigert de Zwitser vooruit te lopen op een eventueel vertrek. "Ik heb nog een contract tot medio 2008 en heb het prima naar mijn zin in Dortmund. Ik hoef niet weg, ik zie wel wat er op me af komt." 

Eerst wil Degen zich met zijn land richten op het WK. "We gaan in ieder geval niet als toeristen naar Duitsland", zegt de Zwitser over de kansen van zijn land. "We willen minimaal de laatste zestien halen. We hebben het voordeel dat we niets te verliezen hebben. Als we het goed doen, is het super. Zo niet, weten we in ieder geval dat deze jonge groep tot het EK van 2008 nog veel beter kan worden."

Manchester City - Real Madrid: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

Manchester City - Real Madrid: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen