Messi lijkt Champions League-finale te missen

2 mei 2006, 13:34

FC Barcelona kan in de Champions League-finale tegen Arsenal vermoedelijk geen beroep doen op Lionel Messi. Het Argentijnse wonderkind ondervindt nog te veel last van een spierblessure, die hij twee maanden geleden opliep in de achtste finale van de Champions League tegen Chelsea. Hierdoor zal Messi in clubverband geen wedstrijden meer spelen voordat op 9 juni het WK begint.

Volgens de Spaanse krant El Pais is de kans dat Messi mee kan spelen in de eindstrijd tegen Arsenal slechts twee procent. De krant baseert deze voorspelling op uitlatingen van een anonieme bron binnen de medische staf van Barcelona. Messi scheurde op 7 maart tegen Chelsea een spier in zijn rechterdij. Aanvankelijk leek hij slechts enkele weken te hoeven toekijken, maar zijn blessure verergerde tijdens een training begin april. 

Hoewel zijn deelname aan het WK nog niet in gevaar komt, zal Messi dus in ieder geval met een gebrek aan wedstrijdritme aan het mondiale eindtoernooi beginnen. Mogelijk kan hij in de aanloop naar het WK in oefenwedstrijden zijn rentree maken, maar mocht hij de Champions League-finale inderdaad missen zal hij geen serieuze wedstrijden meer spelen voordat Argentinië op 11 juni het WK begint met een duel tegen Ivoorkust.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen