Janssen en Yakubu terug in selectie Vitesse

2 mei 2006, 14:10

Na een afwezigheid van vier weken maakt Abubakari Yakabu voor de terugwedstrijd tegen NEC zijn rentree in de selectie van Vitesse. De Ghanees liep begin maart tegen RBC een spierscheuring op, maar is inmiddels weer vrijwel helemaal fit. 

Naast Yakubu reist ook Theo Janssen mee naar Nijmegen. De middenvelder moest de heenwedstrijd nog laten schieten door een blessure aan zijn hamstring, maar heeft inmiddels weer voluit mee kunnen trainen met de Arnhemse selectie. De spelmaker zal tegen NEC vermoedelijk nog niet in de basis beginnen, maar zal in ieder geval in kunnen vallen.

Vitesse-trainer Sturing hoopt dan ook dat het duel in Nijmegen niet zijn laatste wedstrijd zal worden als trainer van de Arnhemmers. "De laatste jaren zijn de prestaties in Nijmegen matig geweest. Dit is gelukkig weer een nieuwe wedstrijd en hopelijk is het niet mijn laatste. De groep oogt nog opmerkelijk fris en dat geeft mij als trainer natuurlijk en goed gevoel richting de wedstrijd van woensdag", zegt hij op de website van zijn club.

"De 0-0 in de eerste wedstrijd heeft alles nog open gelaten. Het verschil in kwaliteit tussen Vitesse en NEC vind ik minimaal en dat is ook wel terug te zien aan de resultaten dit seizoen. Ik verwacht dat NEC zal proberen het initiatief te pakken. Wij zullen daarom in balbezit ons eigen spel moeten durven spelen en gebruik maken van de ruimte die ontstaat. Het zal in ieder geval een scherpe wedstrijd worden", voorspelt de oefenmeester. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen