Engeland speelt ook tweede duel gelijk op jeugd-EK

15 juni 2011, 22:45   Bijgewerkt: 16 juni 2011, 03:04

Jong Engeland wacht nog altijd op de eerste overwinning op het EK voor spelers onder 21. Na het gelijkspel tegen Jong Spanje (1-1) van afgelopen zondag, bleef de ploeg van Stuart Pierce woensdag op 0-0 steken tegen Jong Oekraïne.

De Engelsen, die aantraden met Chris Smalling, Phil Jones(beiden Manchester United) en Liverpool-aanwinst Jordan Henderson (foto), slaagden er niet in om een bres te slaan in de verdediging van Jong Oekraïne. In de tweede helft liet Jong Engeland zich pas geregeld voor het vijandelijke doel zien, maar Daniel Sturridge en Danny Welbeck hielpen goede kansen om zeep.

Jong Spanje, met David de Gea (Atletico Madrid) en Juan Manuel Mata (Valencia) binnen de gelederen, won eerder op de avond in Groep B al met 2-0 van Jong Tsjechië dankzij twee goals van Adrian. Jong Spanje gaat aan de leiding in deze poule met vier punten uit twee duels, gevolgd door Tsjechië onder 21 dat drie punten heeft. De Engselsen zullen hun laatste groepswedstrijd moeten winnen van de Tsjechen om niet al naar huis gestuurd te worden.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen