Dembélé: "Volgend jaar ben ik nog beter"

15 juni 2011, 23:27   Bijgewerkt: 16 juni 2011, 00:07

Moussa Dembélé voelt zich als een vis in het water in de Premier League. De aanvaller van Fulham is bij The Cottagers inmiddels een van de sterhouders en laat aan de fans van zijn club weten dat ze volgend jaar nog meer mogen verwachten van de Rode Duivel.

"Volgend seizoen zal ik nog beter zijn. Ik stel hogere eisen aan mezelf. Ik wil belangrijker zijn voor het elftal", laat de voormalig aanvaller van AZ optekenen op de website van zijn werkgever. 

Dembélé vindt dat hij geslaagd is voor de 'inburgeringstest' van de Premier League. "Zodra een speler in Engeland aankomt gaan mensen gelijk vragen stellen. Kan hij het niveau aan? Is hij sterk genoeg? Kan hij een indruk maken tijdens wedstrijden? Nu ik hier tien maanden ben kan ik deze vragen met een volmondig ja beantwoorden. Ik ben een veel betere voetballer geworden gedurende het afgelopen seizoen."

De Belg kan maar genieten van een korte vakantie, aangezien de Londenaren zich via de voorrondes van Europa League moeten zien te plaatsen voor het evenement. Niet erg, vindt Dembélé. "Ik kijk er naar uit. We willen allemaal net zo succesvol zijn in het toernooi als vorig jaar."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen