Ook Dyer haakt af voor WK

2 mei 2006, 15:20

De zorgen voor Sven-Göran Eriksson, de bondscoach van Engeland nemen met de dag toe. Na de blessures voor Wayne Rooney en Michael Owen heeft nu Kieron Dyer te kennen gegeven dat hij het WK zal missen. De aanvaller kampt al geruime tijd met een blessure aan zijn been en is inmiddels tot de conclusie gekomen dat hij dit seizoen niet meer in actie zal komen voor Newcastle. "En dus kan ik het WK wel vergeten", stelt hij.

"Ik heb opnieuw teleurstellend nieuws te horen gekregen", zegt Dyer tegen Sky Sports News. "De doktoren hebben me gezegd dat ik dit seizoen in ieder geval niet meer kan voetballen. Hierdoor is het WK voor mij ook niet meer haalbaar." Toch weigert Dyer te doemdenken. "Het leven bestaat uit ups en downs. Ik heb al heel veel ups gehad, nu gaat het even wat minder. Dat kan gebeuren."

"Ik heb nu de hele zomer om mijn been weer helemaal in orde te krijgen. Hopelijk kan ik deze zomer dan de basis leggen voor volgend seizoen. Ik heb dit seizoen maar een handvol wedstrijden kunnen spelen, dus ik ben het aan de club verplicht om volgend seizoen goed voor de dag te komen. Newcastle heeft voor mij prioriteit, het WK was louter een mooi toetje geweest", aldus de aanvaller.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen