'Aston Villa wil miljoenen betalen voor McLeish'

16 juni 2011, 21:26

Aston Villa is volgens SkySports bereid een afkoopsom van 2,3 miljoen euro te betalen aan aartsrivaal Birmingham City voor Alex McLeish. De club uit Birmingham hoopt dat daarmee de kous rond de omstreden coach af is, zodat ze hem vrijdag tot nieuwe trainer kan benoemen.

McLeish vertrok begin deze week bij Birmingham City, waarmee hij uit de Engelse Premier League degradeerde. City meent echter dat het contract rechtsgeldig is en dus houdt het hem aan diens verbintenis.

Aston Villa ziet wel wat in een samenwerking met McLeish, maar de nummer negen van het afgelopen seizoen wilde wel eerst weten of het contract met Birmingham City inderdaad nog rechtsgeldig is. Nu dat het geval lijkt, is Villa volgens de Engelse betaalzender bereid water bij de wijn te doen voor de tacticus.

De fans van Aston Villa staan niet bepaald te springen om de komst van McLeish, aangezien Birmingham City de grote rivaal is. Zij zien liever een andere opvolger voor Gerard Houllier, die eerder dit seizoen om gezondheidsredenen terugtrad.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen