Barça in gesprek met Arsenal over Fabregas

Ger
19 juni 2011, 12:48   Bijgewerkt: 19 juni 2011, 13:07

FC Barcelona heeft met Arsenal gesproken over een mogelijke transfer van Cesc Fabregas naar de Catalaanse hoofdstad. Dat heeft Peter Hill-Wood, voorzitter van de Londense club, laten weten. De Spaanse middenvelder staat al jarenlang op het verlanglijstje van Barça.

De 24-jarige Fabregas heeft er nooit een geheim van gemaakt graag terug te willen keren naar de club waar hij zijn jeugdopleiding genoot. Een jaar geleden leek een overstap naar Barcelona al in de maak, maar Arsenal-coach Arsene Wenger wilde zijn aanvoerder toen niet laten gaan. Volgens diverse berichten heeft de Fransman, die deze zomerse transferperiode van zijn werkgever diverse aankopen mag doen, zijn verzet nu gestaakt.

Hill-Wood stelt dat de houder van de Champions League nog geen bod op Fabregas heeft uitgebracht. "We hebben alleen gesproken", zegt de Arsenal-preses in The Sunday Mirror. "We zullen contact blijven houden. We willen Cesc niet kwijt, maar hij is afkomstig van Barcelona en daarom begrijpen we dat hij terug wil. Maar van een concreet bod is vooralsnog geen sprake."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen