Barça heeft moeite met transfersom Fabregas

Ger
21 juni 2011, 10:14   Bijgewerkt: 21 juni 2011, 11:05

FC Barcelona wil niet meer dan veertig miljoen euro voor Cesc Fabregas betalen. Dat heeft voorzitter Sandro Rosell laten weten. De houder van de Champions League is momenteel met Arsenal in gesprek over een mogelijke transfer van de international.

Barcelona hoopte de 24-jarige Fabregas een jaar geleden al over te nemen, maar destijds lag de Londense club dwars. Voorzitter Peter Hill-Wood van Arsenal maakte onlangs bekend dat beide partijen nu wel praten over een eventuele overgang van de Spaanse middenvelder naar Camp Nou. "We willen Cesc niet kwijt, maar hij is afkomstig van Barcelona en daarom begrijpen we dat hij terug wil. Van een concreet bod is echter nog geen sprake."

Rosell laat aan het Catalaanse TV3 weten dat Barcelona zich niet kan vinden in het prijskaartje van veertig miljoen euro dat Arsenal om de nek van Fabregas heeft gehangen. "Josep Guardiola (Barça-trainer, red.) is op de hoogte van de waarde van spelers. De transfersom van Cesc moet onder de veertig miljoen liggen. Als Arsenal daarmee niet akkoord gaat, hebben we geen deal. Pep weet dat de club zich niet alles kan permitteren."

Volgens Rosell is de komst van Alexis Sánchez overigens nog niet bekonken. De Chileense aanvaller staat onder contract bij het Italiaanse Udinese.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen