Van As: "Wens Leonardo alle goed in Oostenrijk"

25 juni 2011, 11:54   Bijgewerkt: 25 juni 2011, 12:16

Leonardo staat voor een overstap van NAC Breda naar Red Bull Salzburg. Beide clubs zijn al akkoord over een huurovereenkomst, nu moet alleen de Braziliaanse aanvaller er nog uit zien te komen met de Oostenrijkers. NAC-directeur Jeffrey van As gunt Leonardo de overstap naar die Roten Bullen van harte.

"Ik wens hem alle goed in Oostenrijk. Ik hoop dat hij ze kampioen maakt", vertelt Van As tegen BredaVandaag. “Hij is 28 jaar. Zijn beste jaren moeten nog komen." In het afgelopen seizoen was Leonardo regelmatig het epicentrum van onrust binnen de selectie, maar de beleidsbepaler rekent dat hem niet per definitie aan. Van As trekt daarvoor de vergelijking met Barry van Galen, met wie hijzelf samenspeelde bij NAC.

“Dat”, gaat Van As verder, “was ook een jaar met problemen en rode kaarten. Daarna ging hij naar AZ in de eerste divisie en heeft hij daar tien jaar gespeeld en ook Europees voetbal gehaald. Aan wie ligt dat dan?"

Toch wil het noodlijdende NAC graag af van Leonardo, aangezien hij met zijn salaris zwaar op de begroting drukt. Van As denkt dat de deal elk moment beklonken kan worden. Door de transfer van Leonardo naar Red Bull krijgt NAC ruimte om nieuwe spelers aan de gelederen toe te voegen, meldt Van As.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen