García-García verruilt Groningen voor Cyprus

25 juni 2011, 18:02   Bijgewerkt: 25 juni 2011, 18:20

Gonzalo García-García is volgend seizoen niet meer in de Euroborg te bewonderen. De middenvelder van FC Groningen stapt per direct over naar AEK Larnaca. De Cypriotische club hoeft dankzij de coulante opstelling van de club uit de Martinistad geen afkoopsom te betalen voor de Spanjaard, die nog een contract had voor één seizoen.

García-García tekent daarmee een contract bij de club van technisch directeur Jordi Cruyff en de Nederlandse hoofdtrainer Ton Caanen. De 27-jarige middenvelder werd in 2008 door Groningen overgenomen van Heerenveen. Sindsdien verdedigde hij 58 keer het shirt van de ploeg van trainer Pieter Huistra, waarin zevenmaal wist te scoren. In het seizoen 2009-2010 werd García-García een half jaar uitgeleend aan VVV Venlo. Afgelopen voetbaljaargang kwam de middenvelder 19 keer in actie voor Groningen.

Het is de laatste week een komen en gaan van spelers bij de noorderlingen. Vrijdag nog werden Emil Johansson en Kees Kwakwam gepresenteerd als nieuwe aanwinsten voor het komende seizoen.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen