Hamsik hoopt op 'cruciale' overstap naar Milan

27 juni 2011, 18:24

Napoli-middenvelder Marek Hamsik mag zich verheugen in de belangstelling van AC Milan. De 23-jarige Slowaak, die een sterk seizoen doormaakte met zijn huidige club en op een fraaie derde plaats eindigde in de Serie A, wil ook wel eens het genoegen smaken van het winnen van een prijs. Hamsik ziet een overstap naar de Rossoneri dan ook wel zitten.

"Ik weet dat Aurelio De Laurentiis (voorzitter Napoli, red.) me niet wil verkopen, maar niets is zeker. Coach Massimiliano Allegri en vice-voorzitter Adriano Galliani van AC Milan hebben al veel lof over me uitgesproken en ik denk dat als ik naar Milan ga het een cruciale overstap is in mijn loopbaan", laat de sterkhouder van de club uit Napels weten aan Pravda.

"Het is altijd lastig voorspellen wanneer het de juiste tijd is om een club te verlaten", gaat Hamsik verder. "Ik heb me de laatste jaren fors verbeterd bij Napoli. Ik ben jong en heb nog niets gewonnen. Geen titel, geen beker. Ik denk dat nu de tijd is aangebroken om een keer wat te winnen."

De middenvelder ziet het niet zitten om eventueel een overstap te maken naar het buitenland. "Ik wil zeker niet weg uit Italië. Ik ben hier nu zeven jaar, spreek de taal en heb mijn naam gevestigd."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen