Genk woedend over handelswijze Ajax

3 mei 2006, 11:15

De clubleiding van Ajax heeft zichzelf lelijk in de vingers gesneden. In plaats van eerst de clubleiding van Racing Genk te benaderen, heeft de Amsterdamse club direct contract gezocht met Steven Defour over een eventuele transfer. Deze handelswijze heeft veel kwaad bloed gezet bij de Genkse clubleiding. "Als Ajax wil praten, wijs ik die uitnodiging af."

Ajax is al enkele weken in de markt om Steven Defour, één van de grootste talenten van de Belgische competitie, over te nemen van Genk. Defour zelf wil dolgraag naar Amsterdam, maar zijn club lijkt dwars te gaan liggen. Doordat Ajax achter de rug van Genk om met Defour gepraat heeft, lijkt de Belgische clubleiding niet bereid om Ajax nu tegemoet te komen.

Genk-voorzitter Jos Vaessen is duidelijk: "Als ik een uitnodiging krijg van Ajax ben ik niet van plan daarop in te gaan. Ze mogen een bod doen, maar ik voorspel nu al wat het antwoord zal zijn: neen", stelt de preses in Het Belang van Limburg. 

Vaessen is verrast door de handelswijze van Ajax, want in het verleden was hij wél te spreken over de Amsterdamse clubleiding. "Ik herinner me dat Ajax in 2003, toen er interesse was voor Sonck, het spel wel correct speelde. Eerst werd contact opgenomen met ons, daarna met de speler. Nu gaat dat andersom. Wel, ik ga daar m'n conclusies uit trekken."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen