Ramsteijn hoopt op speelminuten bij Feyenoord

8 juli 2011, 15:38   Bijgewerkt: 8 juli 2011, 15:45

Kaj Ramsteijn hoopt komend seizoen op een doorbraak bij Feyenoord. De 21-jarige verdediger, die in 2008 ook al eens onderdeel uitmaakte van de selectie van de Rotterdammers in de voorbereiding op het nieuwe seizoen, hoopt dat hij na een sterk seizoen op uitleenbasis bij Excelsior volgend jaar aansprake kan maken op speeltijd in De Kuip.

Ramsteijn, die afgelopen seizoen 29 duels speelde voor de Kralingers, voelt zich inmiddels al weer als een vis in het water bij Feyenoord. "De afgelopen twee weken zijn voor mij verlopen zoals ik dat vooraf had verwacht", laat de jonge mandekker weten op de clubwebsite. "Ik kende iedereen al bij de groep en wist wat me hier bij Feyenoord te wachten zou staan."

Drie jaar geleden kreeg Ramsteijn ook al de nodige speelminuten toebedeeld in oefenpotjes. "Maar nu is de situatie anders voor me, omdat we drie jaar verder zijn. Ik heb me in die tijd ontwikkeld als voetballer. Met name het afgelopen seizoen bij Excelsior is heel belangrijk voor me geweest."

"Daar heb ik ervaring opgedaan met het spelen in de Eredivisie, waar ik veel profijt van heb gehad", gaat de verdediger verder. "Mijn doel is om geen speler van het tweede elftal te worden, maar volwaardig eerste elftal-speler. Ik hoop dat ik hier zoveel mogelijk wedstrijden kan gaan spelen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen