Nilsson: "Grote uitdaging bij grote club"

12 juli 2011, 18:33

Marcus Nilsson kon dinsdagmiddag voor het eerst het shirt van zijn nieuwe club FC Utrecht aantrekken. De Zweedse centrale verdediger werd in de Galgenwaard officieel gepresenteerd, nadat hij zijn handtekening gezet had onder een vierjarig contract. Hij denkt de juiste stap in zijn carrière te hebben gemaakt.

"Voor mij is dit een grote club en ik zie het dan ook als een grote uitdaging. Ik wil me hier bewijzen en graag verder ontwikkelen", zegt hij op de website van FC Utrecht. De Zweedse jeugdinternational heeft al veel over de club, en in het bijzonder de fanatieke fans, gehoord. "Ik heb gehoord dat de supporters van FC Utrecht de beste van Nederland zijn. Ik verheug me dan ook erg op de kennismaking met hen."

Foeke Booy, de technisch directeur van FC Utrecht, typeert Nilsson als een 'echte verdediger'. "Lengte, snelheid en een grote sprong- en kopkracht. Dat alles maakt hem tot een zeer talentvolle speler. Hij is ook een kandidaat om een vaste waarde te worden in het Zweedse nationale team. Marcus wilde graag voor FC Utrecht spelen en heeft ambitie. Dat zijn de jongens die we graag naar FC Utrecht halen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen