Nesu: "Blijken van steun indrukwekkend"

15 juli 2011, 13:30

Mihai Nesu bedankt iedereen hartelijk die hem afgelopen periode een hart onder de riem heeft gestoken. De Roemeense verdediger van FC Utrecht liep in mei tijdens een training een dwarslaesie op, en ligt sindsdien in het ziekenhuis.

“De talloze kaarten, bloemen, tekeningen en andere blijken van steun waren indrukwekkend”, zegt hij op de Utrecht-website. “Maar vooral wat de supporters bij de wedstrijd tegen AZ hadden georganiseerd, was hartverwarmend. Nog elke dag zie ik de grote vlag voor me die op het veld lag en het sjaaltje van de supportersvereniging. Het was overweldigend en het heeft me ook echt overdonderd.”

Het gaat steeds beter met Nesu. “De laatste ontwikkeling is, dat ik met mijn rechter hand mijn rolstoel kan besturen. Hiervoor moest ik dat met mijn kin doen. Ik kijk niet ver vooruit, maar ik vind dat ik de afgelopen tijd al aardige vooruitgang heb geboekt. Het is hard werken, maar voor mij is het nooit te zwaar. Ik ben als voetballer gewend om elke dag te trainen en bovendien ben ik gelukkig mentaal sterk. En die support geeft me extra kracht en nogmaals, daarvoor wil ik iedereen heel erg bedanken.”

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen