Van Diemen ziet bestuursfunctie RKC niet zitten

15 juli 2011, 22:49   Bijgewerkt: 16 juli 2011, 06:51

Patrick van Diemen voelt er niets voor om een bestuursfunctie te gaan bekleden bij RKC Waalwijk. De 39-jarige oud-speler van de promovendus heeft een aanbod van de Brabanders afgeslagen om als directeur aan de slag te gaan, zo meldt VI. Van Diemen blijft liever in dienst bij de VVCS, waar hij spelersmakelaar is.

"Ik was wel uitermate gevleid door het aanbod", laat de oud-prof aan VI weten. Van Diemen kwam tussen 1996 en 1998 en van 2001 tot 2008 uit voor RKC. "Ik heb een fantastische periode gehad als speler van RKC. Het gevoel dat ze bij mij uitkomen, is heel mooi. Maar ik heb er rustig over nagedacht en heb toen besloten het niet te doen."

"Maar het blijft een luxeprobleem; kiezen tussen mijn huidige baan en een functie bij RKC", gaat Van Diemen verder, die laat weten erg veel plezier te beleven aan zijn huidige baan. "Dat vind ik erg belangrijk. Bovendien denk ik dat de functie een zeer lastige is. Als algemeen directeur heb je ook technische zaken in je portefeuille."

RKC hoopt binnen afzienbare tijd opvolgers aan te stellen voor de onlangs vertrokken technisch directeur Mo Allach en algemeen directeur Justin Goetzee.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen