Stankovic is ervan overtuigd: "Sneijder blijft"

17 juli 2011, 11:35

Het eventuele vertrek van Wesley Sneijder uit Milaan blijft de gemoederen bezig houden. Toch denkt Dejan Stankovic zeker te weten dat de spelmaker van Internazionale ook volgend seizoen gewoon uit zal komen voor de Nerazzurri.

"Ik durf te wedden op een pizza en een biertje dat Wesley bij ons blijft", grapt Stankovic tegenover diverse Italiaanse media. "In de laatste dagen heb je kunnen zien dat hij zelf ook de microfoons pakte om te zeggen dat hij bij ons blijft."

Het nieuwste verhaal zou zijn, dat de international van Oranje helemaal niet zou passen in het systeem dat de nieuwe Inter-trainer, Gian Piero Gasperini, voor ogen heeft. Onzin, zo zegt Stankovic. "Er wordt zoveel gepraat over een 3-4-3 of 4-3-3 syteem, maar daar is de coach nog niet uit. Hij zal ons snel zijn plannen laten weten en dan moeten we die gaan uitvoeren."

Sneijder werd de afgelopen tijd nadrukkelijk in verband gebracht met een overstap naar Manchester United, maar coach Sir Alex Ferguson van de Engelse topclub liet onlangs weten geen interesse te hebben in de middenvelder.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen