Nilsson door schorsing eerder bij Utrecht

22 juli 2011, 15:10

Enkele dagen eerder dan verwacht heeft Marcus Nilsson voor het eerst meegetraind met zijn nieuwe club FC Utrecht. De Zweedse verdediger zou eigenlijk komend weekend nog een laatste competitiewedstrijd moeten spelen met Helsingborgs, maar moet dat duel wegens een schorsing aan zich voorbij laten gaan. Om die reden kon hij vrijdag voor het eerst trainen met de selectie van trainer Erwin Koeman.

Vanavond keert Nilsson terug naar Zweden, om de laatste wedstrijd van Helsingborgs vanaf de tribune mee te maken. Daarna vliegt hij weer terug naar Nederland, om zich maandag definitief bij FC Utrecht te voegen. "Ik wil wel graag op een goede manier afscheid nemen van Helsingborgs en de supporters. Daarom ga ik nog even terug. Maar vanaf maandag ga ik me uiteraard helemaal voor Utrecht inzetten. En ik heb er veel zin in", zegt de aanwinst op de website van FC Utrecht.

Zijn eerste training bij FC Utrecht beviel Nilsson, die voor vier jaar getekend heeft in de Domstad, in ieder geval goed. "Het is natuurlijk even wennen met al die nieuwe gezichten om je heen. Maar aan de andere kant: het ging lekker en zo’n groot verschil met de training bij Helsingborgs is het ook weer niet. Het blijft voetbal, hè."

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen