Keller 'bij het oud vuil gezet' door Xamax

26 juli 2011, 10:05

Het Zwitserse avontuur van Sander Keller lijkt er alweer op te zitten. De 31-jarige verdediger heeft van de clubleiding van Xamax Neuchatel te horen gekregen dat hij, ondanks een doorlopend contract, transfervrij mag vertrekken. Hij is door de club zelfs niet ingeschreven voor het komende seizoen in Zwitserland.

Keller stapte een half jaar geleden over van FC Utrecht naar Xamax. Hij kende een prima periode en speelde bijna alles, maar deze zomer besloot de schatrijke eigenaar Bulat Chagaev ineens om een compleet nieuw elftal te kopen. "Drie jongens van vorig seizoen mogen meedoen. De rest is bij het oud vuil gezet", zegt Keller in De Telegraaf. "Voor mij ongelooflijk balen, omdat ik superfit ben en gewoon een goed half jaar achter de rug heb. Ik heb in die veertien duels zelfs drie keer gescoord."

Wat Keller nu gaat doen, weet hij nog niet. "Ik sta op dit moment voor alle opties open, denk dat ik voor veel clubs in Nederland nog van waarde kan zijn. In het ongunstigste geval blijf ik hier voor de centen. Maar ik heb sportief nog brandende ambities."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen