Verbeek ziet Romero liever vertrekken bij AZ

Ger
27 juli 2011, 15:12   Bijgewerkt: 27 juli 2011, 15:28

Gertjan Verbeek ziet Sergio Romero bij voorkeur nog deze transferperiode bij AZ vertrekken. De oefenmeester heeft grote moeite met de onprofessionele houding van de Argentijnse keeper.

"Sergio is wéér met de noorderzon vertrokken. Hij ontbrak maandag aan het eind van het seizoen op de laatste training en ik heb hem daarna nooit meer gesproken", baalt Verbeek in De Telegraaf. "Wij hadden op verzoek van de Argentijnse bondscoach zelfs nog een boekje voor hem gemaakt, dat hij ook niet heeft meegenomen. Hij is nog niet klaar met mij als hij hier terugkeert."

"Dan mag hij Argentijns international zijn, maar dat interesseert me geen reet", foetert de trainer. "Het heeft te maken met zijn lifestyle, met zijn gedrag. Hij denkt misschien dat hij het kan bepalen hoe het hier gaat, maar dat doen wij zelf nog altijd. Als hij toch nog terugkeert, dan zal de beste keeper bij ons op doel staan. Maar wel op onze voorwaarden."

Verbeek laat verder weten dat AZ een bod van AS Roma op Romero heeft afgewezen. "Ajax moet een keer met Groningen bellen. Matavz is ook nog steeds niet weg. Het is heel moeilijk onderhandelen met Italianen. Met Stekelenburg duurt het ook veel te lang. Als Roma hem echt had willen hebben, was het allang rond geweest."

"Wij weten, wat ze willen uitgeven voor een keeper, en dat is niet veel. En Romero vinden ze toch ook nog te duur. Ze zijn qua niveau vergelijkbaar, maar wel geheel andere types."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen