Vleminckx en Donk helpen Koster aan zege

28 juli 2011, 22:19   Bijgewerkt: 28 juli 2011, 22:24

Club Brugge kende afgelopen seizoen een teleurstellende campagne, maar dat lijkt slechts eenmalig. De brigade van coach Adrie Koster, die zich deze zomer behoorlijk versterkte, boekte donderdag in de eerste wedstrijd tegen FK Karabakh in de derde voorronde van de Europa League een 4-1 thuiszege.

Eén van de versterkingen van Club is Björn Vleminckx. De van NEC gekochte spits had weinig tijd nodig om zijn eerste doelpunt voor zijn nieuwe werkgever te laten aantekenen. Hij draaide zich in de negende minuut vrij en schoot vervolgens raak. Victor Vazquez bracht Club tien minuten na rust op een 2-0 voorsprong, maar zeven minuten later zorgde Rauf Aliyev er met de 2-1 voor dat de spanning terug kwam.

Dat was echter maar van korte duur. Uit een verre inworp van Vleminckx, hij kan het dus nog steeds, maakte Ryan Donk twintig minuten voor tijd de 3-1. Nadat een goal van Carl Hoefkens wegens buitenspel werd afgekeurd, maakte Nabil Dirar er in de slotfase alsnog 4-1 van. De return is volgende week in Azerbeidzjan.

Overigens had Koster ook basisplaatsen voor Niki Zimling en Fredrik Stenman, in het afgelopen seizoen actief voor respectievelijk NEC en FC Groningen, ingeruimd.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen