Zaakwaarnemer: "Romero wil nu zelf ook weg"

29 juli 2011, 10:49   Bijgewerkt: 29 juli 2011, 10:58

Het lijkt niet meer goed te komen tussen AZ en Sergio Romero. De kritiek van coach Gertjan Verbeek, die eerder deze week liet weten dat het 'voor iedereen beter' zou zijn als Romero vertrekt, is bij de zaakwaarnemer van de doelman verkeerd gevallen.

"Sergio zit momenteel nog in Buenos Aires bij zijn familie. Hij zit in de laatste dagen van zijn vakantie", zegt Mino Raiola, de zaakwaarnemer van de doelman, in AD Sportwereld. Volgens hem hebben de uitlatingen van Verbeek voor verbazing gezorgd bij de Argentijnse international. "Verbazing is eigenlijk nog een understatement, maar het is niet in het belang van Sergio als wij op Verbeek gaan reageren."

"We kunnen beter proberen zo snel mogelijk een oplossing voor de situatie te vinden", beseft Raiola. "Romero wil zelf nu zeker ook vertrekken bij AZ."

Verbeek verwijt Romero onder meer 'onprofessioneel gedrag'. "Dan mag hij Argentijns international zijn, maar dat interesseert me geen reet. Het heeft te maken met zijn lifestyle, met zijn gedrag. Hij denkt misschien dat hij het kan bepalen hoe het hier gaat, maar dat doen wij zelf nog altijd", aldus de altijd genuanceerde trainer.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen