Adriaanse wil met fitte Ruiz winnen van Vaslui

2 augustus 2011, 20:22   Bijgewerkt: 2 augustus 2011, 20:33

FC Twente speelt woensdag tegen FC Vaslui voor de winst. Dat laat coach Co Adriaanse een dag voor de wedstrijd weten. De oefenmeester wil, ondanks de 2-0 voorsprong uit de heenwedstrijd, de aanval zoeken in Roemenië. Dat kan met Bryan Ruiz, want de Costaricaanse vedette is fit genoeg om in de basis te beginnen.

Ruiz moest de heenwedstrijd tegen Vaslui missen wegens een lichte blessure en kwam zaterdag tegen Ajax slechts 45 minuten in actie. In Roemenië kan hij starten, aldus Adriaanse op de officiële website van FC Twente. "Hij heeft voldoende minuten gemaakt om vanaf het begin te kunnen starten. Of hij ook start, zal morgen blijken."

Van Vaslui verwacht hij een andere speelstijl dat in Arnhem. Waar de ploeg vorig week vooral verdedigde, denkt Adriaanse dat er nu aangevallen zal worden. Volgens hem kan FC Twente daar van profiteren. "Ik verwacht dat ze zich zo snel mogelijk proberen een goal te maken. Ze zullen meer mensen mee naar voren sturen en hebben ze dus minder mensen achter de bal als wij in balbezit komen."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen